Products

Whiskas® priporoča hranjenje z eno vrečko mokre hrane zjutraj in eno vrečko zvečer ter 15 g suhe hrane v vmesnem času. Ne pozabite tudi nagraditi vaše mačke!*

*priporočilo za mačko težko 4 kg

Naši izdelki

Naša mačja hrana Whiskas® je odličnega okusa in vsebuje vse hranilne snovi, vitamine in minerale, ki jih vaša mačka potrebuje, da izkoristi dan.

Življenjska obdobja

Life Stages

Prehranske potrebe mačk se spreminjajo z odraščanjem in staranjem: naši obroki bodo vaše mačje prijateljice podpirali v vsakem življenjskem obdobju.

Junior Junior

Mlade mucke rastejo petnajstkrat hitreje kot človeški dojenčki, zato mora biti njihova hrana posebej prilagojena, da ustreza njihovim posebnim potrebam in okusom.

Junior
Oglejte si naš nabor

1+ let 1+ let

Od novih hrustljavih tekstur do hranljivih koščkov mesa in ribe. Nabor je odlično uravnotežen, tako da vaša Whiskas®-mačka vsak dan ostane zdrava in srečna.

1+ let
Oglejte si naš nabor

7+ let 7+ let

Ne čudite se, če bo vaša mačka predla od zadovoljstva! Naš nabor za mačje seniorje nad osem let starosti vsebuje sočne cele ribe ali mesene koščke ter okusne brikete, ki jih naravnost obožujejo. Vendar pa je za vašega mačjega prijatelja prebava lažja z dodatkom hranljivih snovi, ki podpirajo njihove posebne potrebe.

7+ let
Oglejte si naš nabor

Vrsta hrane

Od hrustljavih tekstur do bolj mehkih in sočnih
pester izbor slastne mokre in suhe hrane.

Poglejte vse

Nove okusne teksture
Whiskas®

Mačke po naravi rade grizejo, žvečijo in ližejo svojo hrano. Zato so obroki izdelani z mislijo na mačjo naravo.

Denta Taste
Izvedite več