Skrb za stranke

Kako pričeti pripoved? Večidel ustavljamo oglašanje mačjih trebuščkov že od leta 1958. To je kar dolgo obdobje, in mi smo ga preživljali s premišljevanjem o tem, kako bi obroke Whiskas® ustvarili še bolj okusne, ne da bi pri tem žrtvovali hranljive snovi, ki se v njih nahajajo.

Ko gre za naše izdelke, ste lahko prepričani, da vaš mačji prijatelj vedno dobi le najboljše. Z organizacijo WALTHAM® Centre for Pet Nutrition sodelujemo pri proizvodnji izdelkov, ki stalno izboljšujejo prehrano in nego. Naši prvorazredni kuharji se veliko ubadajo z izdelovanjem novih, okusnih receptov in izboljševanjem starih. Ustvarjajo izjemno okusne obroke, ki jih bo vaša mačka oboževala. Zagotavljamo, da so vsi naši obroki polni naravnih dobrot ter prehransko celoviti in uravnoteženi. Mačkam po svetu pomagajo živeti bolj zdravo in zadovoljno življenje.

Če bi radi izvedeli kaj več o nas ali o organizaciji WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, stopite v stik z nami..

Za več informacij obiščite stran Waltham.com

Vse, kar počnemo, je iz ljubezni do mačk in vsakdo, ki dela z nami in za nas, deli to strast do živali.

Naša ekipa za skrb za stranke v podjetju Whiskas je vedno na voljo za odgovore na vprašanja o naših izdelkih, prehranskih podatkih, navodilih za hranjenje in nasvetih za nego.

Če želite govoriti z nekom iz ekipe, izpolnite naš spletni obrazec ali pokličite številko 080 1994 od ponedeljka do petka (razen ob praznikih) od 9.00 do 17.00.