O ZNAMKI

WHISKAS®

Znamka WHISKAS® izdeluje hrano za mačke že od leta 1958. Izkušnje uporabljamo pri vsem, kar počnemo. Nismo se zavezali le proizvodnji slastnih izdelkov, temveč tudi zdravemu in zadovoljnemu življenju mačk.

Znamka WHISKAS® vas spremlja na celotni poti – ko vaša mačka raste z nami, se trudimo, da najdemo vedno nove odgovore za boljšo prehrano in nego.

Kot proizvajalci hrane WHISKAS® vemo in razumemo, kako radi imajo ljudje svoje mačke – tudi mi jih imamo. Radi imamo njihovega neodvisnega duha, vendar se zavedamo, da vseeno potrebujejo ljubezen in nego. Menimo, da lahko lastnikom mačk najbolje pomagamo tako, da razumemo najbolj naravne mačje instinkte. Naravni nagoni se kažejo v njihovem pogosto skrivnostnem in očarljivem vedenju. S preučevanjem tega vedenja smo razvili boljše razumevanje naših mačjih prijateljev od kogar koli drugega. Zato lahko najbolje pomagamo lastnikom, da svojim mačkam ponudijo najboljšo možno nego in skrb.

Proizvajalci hrane WHISKAS® so ponosni, da proizvajajo mačjo hrano, ki lastnikom mačk vliva zaupanje, da svojim mačkam nudijo zdravo in okusno prehrano. Sodelujemo z organizacijo WALTHAM® Centre for Pet Nutrition pri proizvodnji izdelkov, ki stalno izboljšujejo prehrano in nego. Zagotavljamo, da so vsi naši obroki polni naravnih dobrot, ki jih vaša mačka naravno potrebuje, ter da so istočasno prehransko celoviti in uravnoteženi. Mačkam po svetu pomagajo živeti bolj zdravo in zadovoljno življenje.